Сајам образовања

На Сајму образовања, догађају који организује општина Звездара за ученике основних школа, одржаном данас од 12 до 14 часова у холу Београдске академије пословних и уметничких струковних студија, Средња школа “Свети Сава” представила је основцима, који су посетили овај сајам у великом броју, све своје потенцијале и разлоге због којих је баш она најбољи избор за наставак њиховог даљег школовања и стручног усавршавања.

Сарадња са бројним установама на територији Београда нашим ученицима омогућава одличне праксе под менторством еминентних стручњака у својим областима. Осим практичног, ученици по завршетку наше школе могу да се похвале и завидним нивоом теоријског знања, у чему им помаже креативан и предусретЉив тим професора. Ради се у малим групама, што омогућава сваком ученику да дође до изражаја и достигне свој пуни капацитет. Све ово резултира бројним успесима на такмичењима, где ученици наше школе остварују завидне резултате.

Нарочито смо поносни на чињеницу да наша школа има изврсну сарадњу са ВМА, КБЦ Звездара, као и са клиникама у Немачкој, где се најбоЉим ученицима указује прилика за наставак каријере одмах након завршене средње школе.